HÅLLER PÅ ATT GÖRA OM

Antagligen. Förvänta er inte att de går snabbt utan de kan ta låååång tid. Och min bakrund just nu är härligt gräslig? Right?

Veckor kan de nog ta innan jag e klar ^^
Fast i och för sig kommer man inte ha så mycket att göra nu under hösten. HÖST?! Vad var de just jag skrev? usch jag vill inte. Vill inte fatta att hösten snart är här. Blää. Hide me. Eller låt mig iallafall gå i ide lite.

LÄNGE SEDAN JAG SKREV

Har inteorkat skriva, orkar inte heller lägga in bilder från Mallorca. Men jag har iallafall gjort min tattoo, jag har blivit liiiite brun, träffat nya folk, varit på nattklubb och badat. Allt de där man ska göra alltså. Om ni vill kolla några bilder: FELiCiAWTF @ bdb.

Idag åskar det och regnar. Jag pallar fan inte göra något överhuvudtaget. Imorgon är de skolfoto eller vad man ska kalla de, jag har ingen aning om vilka kläder jag ska ha, det känns ju planerat och bra? :) Way to go! Håret vet jag ju iallafall hur jag ska ha de (grattis!).
Nu: Sätta mig på altanen.

PS: FETESTORABLIXTEN UTANFÖR NYSS, FAAAEN. OCH DEN VA NÄRA! BUUUUUUUUUUUUUU, JAG ÄR RÄDD.


SITTER PÅ FLYGPLATSEN

Planet går snart :)


HEJDÅ SVERIGE!

Hello Mallorca!


IM FUCKING OUT

Jag vaknade nyss, 3 minuter innan alarmet skulle ringa. Så då gick jag upp direkt och hämtade datorn. Resten av huset kommer inte vakna ännu. Ställde min klocka på lite tidigare så jag skulle hinna blogga, heh. Whatever, jag är nyvaken och ser allmänt trash ut. Hade tänkt att hinna med en snabbdusch också innan vi åker mot Landvetter. Min packning (som brukar gå ganska så mycket åt helvete) har faktiskt gått ner i väskan, och där är tillochmed mycket plats över, vilket är väldigt förvånandsvärt. Detta kan bero på följande saker:

uk Jag glömt något och helt enkelt packat för lite.

uk Jag har lärt mig hur man ska packa förnuftigt (vilket ord?!).
uk Väskan är 1,30 m x 50 cm ....

tg
Så här bra gick de ju sist...

yjuk
Jag just nu, knullrufs och osminkad. Mjaaaouww.


INTE SÅ STOR SKILLNAD KANSKE

En liten ändring bara.


uikl



Nu ska jag smsa med han & sedan sova. Imorgon åker jag till Mallorca. Det hade ni inte tackat nej till va? Packningen ser iallafall ut att bli mer lyckad än förra gången..


GARLIC

Ja, då var allt färdig packat! Känns skönt att ha de gjort iallafall, även om jag var i sista minuten, haha.
Jag är sur på min syster. Riktigt jävla pissed of. Kanske några som sett detta på bilddagboken antar jag.

Just nu är iallafall huset fullt med doften av vitlöksbröd, mmm. Nu vet ni vad jag ska hitta på de närmsta 30 minuterna.

SNART PACKAT KLART

Idag var de seg dag i skolan. Bara gjorde absolut ingenting. Kunde lika väl stannat hemma. Men jaja, de gick ganska fort ändå, och efteråt la vi oss och solade på pingisbordet. När Emma gått, kom Rasmus. Lite senare Casper, Kicki, Erik och Eric också. De är störiga, haha. Sedan fick jag GÅ hem, någon luftade mitt däck, wiho! Överdrivet varmt var det idag med, usch.
ghjk
Stek, höhö. Min är den tjocka till höger.

ghjuik
Och här är min feta till vänster.

Heh, nu ska jag packa klart de sista tills Mallorca imorgon. Puss!


KAN.INTE.SLUTA.SKRATTA

uik




Vår humor är bäst. Just deal with it?


BUSIGABERTA & MINIBUS GOING HORNY

Hahahahhaa, jag dör av skratt (Ja, jag skrattar åt mina gena skämt. Klockrent).



fghjk

SUNNY DAY

Skolan idag var slapp. Imorgon ska vi däremot ha någon jävla "lärakänna dag". Vi har "lärt känna" de nuvarande åttorna 1 eller 2 gånger tidigare. Daaah. Jaja, jag vägrar va med?

Ikväll ska jag va med Emma und Elin (ovanligt?). Vi ska göra något bara, hitta något nytt place att hänga på. Hemköp är ju något mobbat? Haha. Nu ska jag ut och sola hade jag tänkt, asfint väder. Tar nog med kameran ikväll med, länge sedan jag använde den :)

KISSIEMJAOUUW DO MANY MISSTAKES

Någon mer än jag som märkt tydligt hur dåligt Kissie photoshopar bort "extra kilona"? Här är bara några av alla de hemska bilder som finns på henne. Liksom, hur tydligt är det inte att hon tagit bort lite? Innan störde jag mig inte så mycket på det, men bilden jag såg idag :o Det syns på hela hennes kropp att hon "tagit bort" "lite".
Hon bör göra något av följande:

harta Träna bort de störande kilona som hon inte vill ha.
harta Acceptera sig själv som hon är & därmed radera paint från datorn.
harta Införskaffa sig ett bra photoshop (vilket hon borde ha råd med om hon är så rik?) och lära sig använda det bra.

hjk
ghjkli
hjkl

Nej, nu ska jag sova (tack Kissie, om jag drömmer mardrömmar om dig).

SOM I BÖRJAN AV SOMMAREN

Blev då Emma och Elin innan, vi cyklade till hemköp (omg, det är skumt, hänger alltid där nu förtiden o.o Pinsamt). Sedan cyklade vi och cyklade... Ja, de slutade med ekebacken. Bara satt och snackade typ, men de var ju nice!

Kom också på att jag har blivit sjukt dålig på att fota både när jag hittar på saker med frääänds & alltså, för det är kul. Dåligt.

THE JÖNSSON'S

Ska presentera alla karaktärer som ska finnas i serien ikväll. De som kändes som ett skämt blev genast en mycket allvarlig och välgjord och uttänkt serie.. Haha, vi får se! BusigaBerta, BusigaBusken, Minibus, Supermouse och Ultrabouse är iallafall de namn som fortfarande är bestämde och jag vet vilka som ska ha namnen. Har två till att komma på!

090818

Om 25 minuter ska jag möta Emma och Elin. Vi ska hitta på något (och sörja tillsammans att sommarlovet verkligen är slut). Och så ska jag göra de lite irriterade genom att tjata om Mallorca. Men de blir säkert bra. Roligt brukar vi ju ha iallafall haha! Så ja, nu ska jag svara på lite kommentarer, mejl och sedan fixa mig och träffa BB & Eliz. Hoppas de är i tid idag, haha.. (Vilket Emma förövrigt lovade)


FIRST DAY AT SCHOOL

De va faktiskt väldigt chill, gjorde absolut ingenting. Efteråt stack jag och Jennie ner mot stan, gick in och satte oss på hemköp. (Jag är skyldig Jennie 4,50 kronor, påminn mig!) Vi hade askul, eller iallafall jag som bara satt och skrattade och spillde ut min läsk. Speciellt när Jennie ba: "Vi måste spela in en sånn där film till youtube ba...  Mmm.. PLOPP!" Hahaha, ingen fattar men jag dooooog av skratt. Hahahha.

Nu ska kolla om Emma och Elin vill hitta på något ikväll, annars blir de bara packa lite. Igår satt jag inne och ruttnade. För alla som vill veta.


EN TIMME

Hade ju då tänkt att visa vad jag ska ha på mig (Elin ville gärna veta igår och tyckte det var väldigt viktigt), men orkar inte ta kort. Så tar från Ginas hemsida (ja, jag ska bara ha på mig grejer från Gina idag typ. Fail).

fghjk

(Vad roliga min kläder ser ut att vara idag då)

Jaja, one hour to go, sen startar skiten..


SAKNA MIG INTE FÖR MYCKET

Alarmet är ställt på klockan sex och jag är trött.

Hade tänkt att lägga mig och somna till denna låten nu.
[Hey there delilah - Plain White T's]

Angående imorgon så lägger jag in bilder på vilka kläder det blev, antingen före eller efter skolan. Får se när jag har tid. Dessutom hoppas jag att ni fattar att jag nu, fram till höstlovet, bara kommer kunna blogga efter klockan halv tre någongång. Men undantag för helger. Puss och godnatt!

HATE OR LOVE?

Jag kom just på att jag inte har haft mjukisbyxor på evigheter. Varför? De har helt enkelt bara inte blivit av. Sist jag hade det var någongång i skolan i april/maj tror jag. Det är inte snyggt (vilket jag insett kanske lite för sent).
I sjuan levde jag i mjukisbrallor. Seriöst, varenda dag i skolan. Jag skiftade mellan 5 par kanske vecka efter vecka.. Hur stod jag ens ut med mig själv att se ut så? Usch. Kanske det var bekvämt? Kanske hade jag inte hört uttrycket "vill man vara fin får man lida pin"?  
Numera har jag inte ens på mig det hemma. Jag tänkte ta det idag när vi skulle ner till hemköp lite snabbt. Men som vanligt slutade det med tights, blus och skinnjacka. Det är helt enkelt bekvämast.


ghjkl

[Bild snodd från någon randoms blogg]
Vad tycker ni, HISS eller DISS?


10 HOURS LEFT

Nu är det bara 10 timmar kvar, sedan är skolan igång igen för ett år framåt. Borde jag inte ta och sova dessa 10 timmar så jag faktiskt kommer i tid första skoldagen? Vet du vad? Nej, de borde jag inte. Att sova är för tråkigt för min smak, eller vad man ska säga. Trött är jag iallafall, med tanke på hur jag babblar, hah!

Får iallafall hoppas att han står där imorgon. Bara för det ska jag cykla lite tidigare. Bara för att hoppas.

Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon heller. Eller ja, jag har en liten aning om vad som kan vara snyggt. Men egentligen vad spelar det för roll? Första skoldagen är väll knappast inget man behöver vara fin för egentligen? Det är knappast något man vill klä upp sig för och fira? Nej, helst av allt skulle jag nog vilja ha stora mjukisbrallor, en stor t-shirt och knut i håret. Men tält vill man kanske inte heller se ut som? Sommarlovet med alla dess campingar är faktiskt över..


SJÄLVPORRTRÄTT

Blev faktiskt ganska nöjd med tanke på att detta är min första målning i photoshop. (Om man inte räknar med lilla oseriösa bilden på The Jönsson's) Har iallafall ritat på fri hand (inte använt datormusen heller, utan den inbygda på laptopen, därav lite hackigt på vissa ställen). Men de lär ju komma fler målningar snart, med tanke på BusigaBertas entusiasm till den nya serien där hon har en huvudroll.

Anyway, jag är iallafall mest nöjd med skuggan av målningen (mobbat) men tyckte huvudet blev helt okej också. Sämst blev skorna, haha. Ser så paint ut.

uio


Bilden ska alltså likna mig, kläderna är typiskt mig, de typiska skorna och väskan som jag alltid har. Och håret är väll ganska likt? Brukar ha det så iallafall när jag är hemma. Tycker också att lilla BusBerta ska ta och kommentera vad hon tycker, hihi!


PHOTOSHOP

Just nu har jag lagom kul i photoshop, resultat kommer snart. Sedan hade jag tänkt att käka & fixa naglarna.

Nu när jag vänder mig om och tittar ut, möts jag av en minst sagt vacker syn.. Eller inte? Spöregn som fan. Känns really som det är höst, men det vägrar jag tro på! Fast de lär kännas så, när jag kommer hem från Mallorca. Jaja. Får väll ta och lägga upp en grej som är klar nu då :)

BB BILD

En helkropps bild på fagra BusigaBerta. HAHAHAHA.
Skrattar åt hela föregående mening.

fghjk

BUSIGABERTA ÄR DUM I HUVUDET

Bara så alla vet. Nu ska jag gå till botten med 'Busigaberta', vem hon är och vem dennes identitet är.
Busigaberta är en vid namn Emma. Emma är 15 år. Emma är handlingsförlamad och äger ingen moped. Denna Emma har även stora svårigheter hemma. Hon blir slagen av sin tvillingsyster Elin. Mellan dessa tvillingar pågår en ständig kamp om vem som har bäst resultat på prov, tester osv. De kan i vissa fall sluta riktigt illa! Fortsättning följer..

(Höhö, jag är fyndig och gör nu en serie om dessa tvillingar, som kommer att kallas The Jönsson's. De får också en helt egen kategori, så är ni intresserade av ständiga, onödiga och helt enkelt tråkiga fighter så ska ni klicka på deras kategori, The Jönsson's, varje gång ni går in här.)

juki
e&e

FUCK BDB!

yujki
Thihihihih, fyndigt av dom.

SKOLA IMORGON

Nu har Iza åkt hem. Det blev att vi köpte lite chip soch sånt med oss hem. Sedan kollade vi på film, sjöng lite singstar (whot?) och lite annat skit. Jag har också hunnit med att städa mitt rum sedan hon åkt för 20 minuter sedan, grattis. Höhö. Nu ska jag iallafall försöka få tag på Emma eller Elin och kolla om de vill träffas lite. Trots allt vår sista chans innan skolan börjar igen. Suck...

UP & DOWN

tumme upp

Mallorca. Har varit där en gång innan. Där är så himla fint. Och varmt! Och härligt att bada i havet. Spanska språket är också härligt att lyssna på. Att käka spaghetti Bolognese varenda kväll och vara lika glad för det. Sedan att man kommer in på krogen också gör ju knappast det hela sämre..


tummener
Plugget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hatar skolan. Men att detta är sista året är väll bättre iallafall. Sedan får man ju hålla på mer med vad man vill. Men det är ett år kvar tills dess, alltså ett år av jävla slit. Menmen, nian måste man klara av om man vill komma någonstans i livet, höhö.


TODAYS WHAT TO DO

Om någon timme kommer Iza hit. Härligt med bästavän sista dagen på sommarlovet! Ikväll ska jag packa och lite sånt. Nu är det bara 4 dagar till Mallorca! Brownie, tattu and piercing, here i freaking come! :)

yui
Nu är jag läääskigt bleeeeek..
Dock är bilden redigerad

MR SECRETO

HIhi, busigaberta trodde att Mr Hemlig var någon bra. Nej fyfan för han. Mr Hemlig2 är the it shit! Han är sååååå jävla snygg. Detta inlägget är bara för att Emma ska fatta. Pusshej stön.

DÅLIGT MED INLÄGG

Och det fick jag självklart höra från Emma och Elin idag. Vi mötte iallafall varandra klockan 19:40 (självklart är de 20 minuter försenade, de är så typiskt dom) och cyklade då till Netto, sedan torget och sist hamnade vi på hemköp med godis. De va gott, jag cyklade hem 21:30, kallt som in i helvete va det ute.
Och nu när jag väl skriver kom jag och tänka på en grej. "Kallt som in i helvete?" Hur går de ihop? Hmm.


Mr Hemlig fortsätter smsa och jag iggar. Hahha, i love to be loved.

SÖNDAG MORGON

Blä, det är söndag och om två dagar börjar skolan. Jag sitter och stör mig något fruktansvärt på huset mittemot vårt som lyser väldigt starkt gult. Sedan lyser de inte alls. Antingen kan huset skifta färg och kan därför kalla sig kamelont eller sån är det solen som lyser, går i moln, lyser... Hursom, hur kul är det att blogga om? Har nog inte så mycket att skriva. Jag sörjer att det snart är ett år till med en jävla massa läxor, prov och annat skit som måste göras om jag vill komma in på den linjen jag vill. (Och vilken linje är det jag vill gå?)

Jag ska nu även fortsätta sörja att jag (förutom på Mallorca) kommer kunna festa på 3-4 veckor. Stackars mig! Men det positiva är helt klart att jag ska försöka hitta något ställe på Mallorca som piercar och tatuterar. Får se hur det går med det..

Nu är det bara 5 dagar tills vi åker! Wo fucking ho!


HAHAHAHA EGOINA (L)

Jimmyboy försöker komma in på en hemsida men misslyckas hela tiden och sitter därför och svär framför datorn.
Egoina: Baby.. Det ska nog vara .com och inte .se.
Jimmy (lyssnar inte): Va?
Egoina: Punkt com.
Jimmy: Vem kom?
Egoina: PUNKT com.
Jimmy: Vem är punkt?

JAG ÄR HEFTIG

Idag ringde det en från någon marknadsundersökning.

Han: Hejsan, jag heter Achmed (seriöst, han hette det).
Jag: Ja?
Han: jag ringer från en marknadsundersökning och skulle vilja prata med någon i hushållet som är mellan 16 och 68 år.
Jag: Ja, jag är 23.
Han: Har du tid så jag kan ställa några frågor?
Jag: Nej tyvärr, men jag kan ta ditt hemnummer och ringa upp ikväll?
Han: Neje, assåe de går inte.
Jag: Jaha, så du gillar inte att främlingar ringer hem till dig?
Han: Ja, så är det.
Jag: Då fattar du hur jag känner nu då!
Han: (Börjar bli nervös) Eh, hhehehe.
Jag: HÖHÖHÖHÖ! (på jallajalla språk)
*KLICK*

FAN VAD ALLA ÄR SEGA

Vill fan bara ner på stan, sista dagen och alla sitter hemma? Wtf, jag har damp. Snart börjar skolan och folk sitter hemma. NEJ så här ska det inte va.

GÅRDAGEN BLEV SKITBRA

Ja som rubriken säger. Jag orkar inte skriva mer. Imorgon blir iallafall sista festdagen innan skolan början. Blö. Men det positiva är att vi åker till Mallorca om 6 dagar. Woho!

CARNEVALE!

Idag är det karneval! Fatta jag är sjukt taggad, höh! Ska duscha nu, sedan vid halv ett kommer Iza och Fanny! Deras familj stannar här och badar, vi fixar oss så vi blir färdiga tills vi ska träffas vid (hemlig plats) och sedan går vi ner och då jävlar! Men flugan ska visa magen? Och visa sig för stan i bara bh och trosor. Whot?

NU BLIRE SNART STAN

Snart ska jag fixa mig och dra ner på stan. Med Emma och Elin sedan möta upp Jennie. Puss så länge.

DAY 4#

Torsdag idag då. Ska dra ner lite på Ljungbydagarna med Emma och Elin. Kanske Jennie med. Men blir inte så sent eftersom vi måste palla ner party all night long imorgon. Då är det ju KARNEVAL! Fyfan vad jag längtar! Och det bra är att vi kommer in på området trots att vi inte är 18.. Tackvare karnevalskläderna :) Puss på de.

LJUNGBYDAGARNA!

Nu är vi hemma. Ikväll va de trevligt. Träffade massa folk men dagen höjdpunkt va självklart mötet mellan Minibus och Extra big, haha. Ska snacka med syrran nu, sen sova. PÅSSHEJ.

LITE MYCKET MUSIK? SVAR: JA.

Mötley Crüe - Girls Girls Girls

Älska Älska Älska!

HAHA DR HOOK, LYSSNA PÅ TEXTEN!

Kan inte låta bli att älska den, haha ♥ Men Dr Hook har ju gjort många bra låtar. Men denna är klockren, lyssna noga på texten. "We takes all kind of pills to give us all kind of thrills, but the thrill that we never know, is the thrill that you get wen you get your picture on the cover of the rolling stones". Översatt för er som inte fattar: "Vi tar alla sorts piller för att få alla sorts upplevelser men upplevelsen vi aldrig får, är upplevelsen du får när du får din bild på omslaget av Rolling Stones".
Sedan sjunger de också: "We keep get richer but not get our picture, on the cover of the rolling stones!" Översättning: "Vi fortsätter bli rika men vi får inte vår bild på omslaget av Rolling Stones!"
Finns fler klockrena bitar ur texten men orkar inte skriva alla. Och när jag har översatt låter de kanske inte lika klockrent men på engelska är de det eftersom de rimmar.

Menmen, nu ska jag fixa mig för vi ska ut ikväll.




JIPPIE NU BLEV ALLT MYCKET BÄTTRE!

Nu ska antagligen Dragon säljas igen. Att han har blivit galen? Tss. Inte konstigt om barnen är helt jävla vilda. Och att han galopperar mot en i hagen är att han vill till en inte att han vill skada någon? Pfft.

I DONT KNOW WHAT TO WRITE HERE

Min engelska... hm. Den är bäst helt enkelt :) Just nu är jag allmänt. Emo. Jag är ledsen men samtidigt arg och asglad. Men det ledsna/arga är nog värst. So whatch out for the bitch! Men det jag är glad över är iallafall att jag och Jennie inte bitchfightar mer, vi träffades ju igår och pratade faktiskt med varandra för första gången på 3 månader kanske? Vi är ju inte precis bästisar men ni fattar. Inte ovänner.

Ikväll blir de Ljungbydagarna igen, troligtvis lite mer röj då? :) Emma, Elin, Jennie och Fanny går jag med iallafall. Så hoppas jag på att Gustav bästis kommer ner. Sist jag träffade han va typ innan sommarlovet? För länge.

LIVING NEXT DOOR TO ALICE

Jag älskar verkligen 70-talets musik. Bob marley, Elvis Presley (även om han var mer under 60-talet), Bonnie Tyler, Dr Hook och Blue Swede med våran kära Björn Skifs, haha. Men bäst är åändå Smokie!
Jag har kanske anoorlunda musik smak, men seriöst. techo suger.

Och förresten, sjukhuset. Gick likadant som väntat. Hon kollade lite, bläddrade i böcker (självklart hade HUD-läkaren ingen utbildning inom HUD?) Haha, vart är världen på väg? Dessutom var hon tysk så jag fattade inte vad hon sa. Ska iallafall skickas till någon mer utbildad  men vänte tiden är lång.. Suck.


hgjkl

ghjk
Ehm, ursäkta bilderna. Men var tvungen att bevisa att jag faktiskt har real deal vara och inget piratebay här inte!


SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA

Like i said, sjukhuset next. Yey!

DAGENS TUMME UPP & NER

Haha, det låter så jävla fjolligt. Men jag gör det bara för att. Jag lovar. Och, eh. Det ska inte bli en vana. Tror jag.

tumme upp
Ljungbydagarna. Det är fullt med folk ute som man känner och man har något att göra varje dag  nu sista veckan på sommarlovet. Nice!

tummener
Sjukhuset. Ska dit om en timme. Jag hatar verkligen de. Inte för jag är rädd utan för de är så tråkigt och slösar på ens tid.

JAG FALLER FÖR GRUPPTRYCKET

Ja, det är sant. Jag ska göra sådana där skyltar ni vet: "Tummen up/Tummen ner", "flugan har en åsikt", "svar på tal bitches". Varför? Bra fråga. Men de kanske gör bloggar roligare? Det är ju Amirs teori iallafall.

MADELEINE & JONAS ÄR FÖRLOVADE

Just de, såg ju de på TV igår. Grattis. När jag ändå har ämnet igång så måste jag få påstå att Madeleine är sjukt mycket sötare än Victoria (eller stavas hon med k? Så mycket koll har jag). Fast egentligen är hela den här Kungligheten överskattad. Förut styrde Kungen (eller drottningen) hela Sverige. Och idag? Hm, har de tur får de underhålla tyska turister och bestämma inredningen i sina rum.

ghj
Grattis till paret. Bara för att hoppas jag att de får barn av misstag före Victoria, haha.
Eller visst är det så att kronprinsessan ska ha barn före? Eh, eller?

hkjklköl
Hm, passande bild. Kanske är Daniel som Victoria håller hårt i halsbandet? Värt att kolla upp.

Är det någon mer än jag som tycker jag borde satsa på att bli hovreporter? Som han där i "fredag". Vad heter han nu igen? Johan T Lindwall, just de! Eller jag fick faktiskt springa och kolla. tror ni seriöst att jag håller koll på vad en kungligstalker heter?
Iallafall, jag tänker absolut satsa på hovreporter med tanke på att jag nästan kan stava till Bernadott. Eller är det med e på slutet? Ni märker själva vilken succé det kommer bli.

EY WHATS UP WITH THAT BANDANA?

Ljungbydagarna today igen. Blev bara lite chill och hem tidigt, imorgon däremot ska vi va ute längre :) Hursom, några fjortisar ute, jag kan svära på att dom var 95or. Lila bandana i både håret och längst nere vid vristen?!?! Whoooot? och släng gummibanden, pleeease? :) Allt hade blivit SÅ mycket bättre då och Ljungby hade varit dig evigt tacksam som slapp störa sig på skiten. Slår vad om att du är från Lagan. Eller från Värnamo. Något sjukt udda place iallafall.
Jaja, natti.

GOODBYE PAPA ITS HARD TO DIE

Snyft. Jag saknar Dragonis. Ska ladda upp bilderna jag tog igår när jag gick förbi hans gamla hage. Usch, kom hem!

Terry Jacks! ♥

Ni som inte har hört han, sök på Youtube på Seasons in the sun - Terry jacks. Lungt den bästa saad låten ever. Låten kom ut 1974, jag har lyssnat på den sedan jag va liten, lika bra fortfarande, hihi.




LISTA LISTA LISTA LISTA

1. Namn: Felicia Michelle Mikaelsdotter Andersson
2. Smeknamn: Flugan, Fille (-.-) och mina kära vänner är ibland roliga: "fläskfilé"
3. Ögon: Gröna/liite blå
4. Längd: 174
5. Hår: Just nu båda svart och blondt. Har färgat svart och min utväxt är lite längre än den borde vara.
6. Syskon: Neo 2år, Nellie 7½år, Nathalie 16år. Sedan Linus som skulle fyllt 18...
7. Tycker du om att sjunga i duschen: SJÄLVKLART
8. Tycker du om att sjunga på toaletten: Hm, har aldrig testat. Men kanske?
9. Födelsedag: Nyårsafton
10. Stjärntecken: Stenbocken
11. Bor: Ljungby och Sjöbo (skåne)
12. Kön: GÖRL
13. Höger eller vänsterhänt: Höger
14. Vad söker du i ett förhållande?: Humor hööhehehe. And löööve ofc?
15. Har du någonsin varit otrogen?: Naj
16. Civilstånd: Singel-woho
17. Har du en bil: No, but family have
18. Vilken bil har du haft/önskar du dig?: En amerikanare från 50-talet!

Favorit frågor: 
19. Film: Helvetes jävla störande fråga =( If Only, Green Street Hooligans, Never Back Down & Center Stage: Turn It Up. 
20. Favoritlåt: Hm. För många. Men alla med Bob marley och UB40. Sedan är reason to cry med tAkiDA också helt okey.
21. Band/Sångare: Bob Marley, UB40, Takida, Ziggy Marley, Plain White, Milow, Eddy Grant, Terry jacks, Elvis Presley.
22. TV: Jadu
23. Skådespelare: Haha vafan. Chad Micheal Murray kanske? Och Wentworth Miller (stavning?)
24. Skådespelerska: Hm.
25. Mat: KYCKLING UND COSCOS
26. Favoritnummer: 2,9
27. Tecknat: Vetinte
28. Disneyfigur: Nasse
29. Färg: På kläder är de helt klart svart. Men annars. Hm, knallrosa och turkos?

Kärleksliv

30. Planerar du att skaffa barn?: För tidigt att "planera" när man är 15?
31. Vill du gifta dig ?: I framtiden, ja. Men fyfan, aldrig i kyrkan! Ska rida på en strand med palmer runt mig. Mmm.
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn?: 25 kanske? Aldrig sent. Stackars barn när föräldrarna dör när de fyller 18.
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig?: Strunt samma ålder, när de känns rätt väll.
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig?: De vet man ju inte nu?
35. Har du en Pojk/Flick-vän?: Naje
36. Är du förälskad?: Thihihihi
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon?: Svinit

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV: MUSIK!
39. Pojkar/Flickor: Beror på.
40. Rosa/Orange: Rosa
41. Festar/Sitta hemma: FEST FEST FEST!
42. Sommar/Vinter: Sommar!
43. Dag/Natt: Beor också på =)
44. Hänger/Tar det lugnt: eh, skillnad?
45. Tråkigt/Roligt: Roligt?

Om dig som person
46. Konstiga ord : allt som har med BUS/BUSIGT att göra.. USCHUSCH
47. Vilken skola går du i?: Aaaastrad -.-
48. Har du tagit droger?: Nej
49. Vad tänder du på?: Humor huuhehhhehee. Fast killarna ska ju se bra ut, annars blir deras humor kass med (a)
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten?: Brukar man bestämma i förväg
51. Hur skum är du?: U tell me!
52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100% på?: Förut Iza, men aldrig mer. Emma, Elin, Rebecka, Fanny. Sedan Natha liiite.
53. Vad tycker du om själsfränder?: Shalabala snack
54. Är det rätt att flirta när man har Pojk/Flick-vän?: Naj
55. När grät du sist?: Igår (a)
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller Killar/Tjejer?:  Men jobbiga frågor, like somebody caaare?
57. Är du glad ?: Jao, fast kanske inte riktigt lika på den senaste tiden. Är så mkt jag saknar.
58. Varför?: Dragon kommer jag liksom bara inte få tillbaka. Han kan inte bo inne i landet. Han måste bo på kusten. Och sen om jag fått den där sjukdommen. uschh
59. Vilken sak kan du inte leva utan?: Vänner, Familj, Kameran, Hästar
60. Kärlek eller Lust?: K ä r l e k
61. Silver eller guld?: Bra fråga
62. Diamanter eller pärlor: Lika bra den
63. Soluppgång eller solnedgång?: Solnedgång puss
64. Har du någonsin badat naken?: Jaaaaa
65. Sover du med gose djur?: Thahah nej
66. Har du några piercings?: Öronen, innan näsan. Snart navel och läpp.
67. Vilken färg har dina underkläder just nu?: Orkar inte kolla.
68. Vilken låt lyssnar du på just nu?: Three little birds
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer?: mobilnummer; 9494
70. Vart vill du åka på din smekmånad?: Vita stränder, blått hav, hästar, sol, värme. Och fint hotell mohahahah (: Å sjävklart mkt folk & fest! Palla bergen typ -.-
71. Vad är det mest romantiska du vet?: En kille som sjunger, hihih
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: Ögonbrynen. Om ni läser en vetenskapsbok kommer ni få reda på att ögonbrynen är alltid det första man tittar på när man möter en ny människa. Så är det bara och det kan ingen ändra heh
73. Favorit sport ?: Ridning. Fast egentligen körning. Eller inget av de. Att bara vara med hästar är underbart
74. Vad gör dig glad?: HÄSTAR, vänner, fota och allt annat
75. Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa: Skulle vilja ha Bob marley "legend". Har tankat hem den, men vill ju ha omslag och skit med , huhe
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon?: Nej. (puh)
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått?: Jag brukar inte be om råd ahaha. det låter så propert
78. Har du vunnit något speciellt pris?: careface
79. Vilka är dina framtidsplaner?: d är så mkt
80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft?: feber, 41.7 grader. så sjukt nära att stryka med. men visar det sig att jag har fått den dära sjukdommen, är d den värsta
81. Vad gillar du mest? Komedi eller skräck?:  skräääääck
82. Över telefon eller personer emellan?: Personer emellan
83. Kramar eller pussar?: Beror på vem. Men pussar är nog ändå alltid bääst
84. Säger du något speciellt när du är arg på någon: säger alltid som jag tkr
85. Om du dog imorgon. Vem skulle du lämna allting till?: Family
86. Har du några fiender?: Ngra har jag säkert
87. Vad är du mest rädd för?: Mörker. & döden och vatten. jag får panik om jag är under för länge. tänk att drunkna? FYFAN. och när axel drar ut en i lagaån :o ussssssssssssschhhhh
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd?: Är man rik blir man berömd. Är man berömd blir man rik. Same shit different names
89. Vad är klockan i Albanien just nu?: somebody cares?
90. Om du hade 24 timmar kvar att leva. Vem skulle du tillbringa mest tid med?: Family, friends. Dragon och Matilda
91. Har du mött Jul-Tomten?: JAG ÄR JULTOMTEN
92. Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?: skrikit
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om?: igår
94. När känner du dig som vackrast?: ehm
95. Har du några husdjur?: nooooooooooo
96. Vad har du för E-Mail adress?: deru!
97. När var det sist du var ledsen?: Igår
98. Är du en alkolist?: ja klart
99. Väldigt onödig info: jag har dammsugat idag
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?: sometimes

JOBBIGA RUBRIKER

Jag har vaknat nu och är allmänt trött. Men har sjukt lust att shoppa. Men det lär ju gå sådär med tanke på att jag har ungefär 3 kronor. Eller, om man räknar på det på banken blir de kanske tillochmed hela 3,70 kronor! Whatever, tre tuggummin kan jag klara mig utan. Jag har iallafall tråkigt och har upptäckt att jag inte lagt in bilder på evigheter. Har inte orkat. De gör jag inte nu heller.

HEMMA FRÅN STAN & ILLHUNGRIG

Var nere lite på Ljungbydagarna idag för att kolla när Extra big skulle sjunga (tror ni inte vi kommer försent?) men får istället sitta och stå ut att höra opera tills Ljungbyartisten skulle börja. De började tillsluuuuut. Jag tyckte iallafall han där lille som sjöng fairytale (stavning?) skulle vinna. Eller Lina G. Efter att alla sjungit klart blev vi såpass uttråkade att vi gick ut. Självklart missade vi vem som vann. Nu lägger vi över ansvaret på Smålänningen. Det borde ju stå där.

FGHPSHJAAJDGUEGAHJOWELKS

Nu ska jag ut och gå. Bort mot stallet. Usch, har inte varit där sedan de såldes. Men hoppas på att de blir bättre om ett tag. Hoppas på att kunna få tag i Hanna. Hon har ju den där vackra ardennern och alla fna tjocka shettisar. Undra om Tina och Ecce är ute på Dragon och Matildas gamla bete. Har ju inte träffat de två heller sedan den där dagen. Då de försvann. Pusshej

JAG VILL VERKLIGEN INTE!

Har fått märken på kroppen. Ett har jag haft ett par månader. Men de har kommit fler nu i veckan. Det ser ut som den ärftliga sjukdomen som går i vår släkt. De låter hemskare än vad det kanske är. Jag kommer inte lida av de om det är den. Förutom att jag kommer se hemsk ut om de kommer mer. Men vi är inte säkra på vad det är ännu och de från sjukhuset ringer klockan halv 2 för att säga tid. Hoppas.

BADA HELA DAGEN

Dagarna nu som har gått har Fanny och Iza sovity här. Och deras familj. Vi har bara badat och solat :) Har inte haft tid att skriva eller någonting. Jag har nyss bäddat rent i min säng och städat hela rummet, Fanny och dom har åkt hem jag har duschat och fixat mig. Och klockan är bara 12! I vanliga fall hade jag vaknat nu..

Nu ska jag iallafall ut och bada, ikväll ska vi ut till Rataryd och fixa med karnevalskläderna, hoppas på att dom blir klara idag! Ciao.

RIX FM

Nu drar vi till Rim FM första och sista inlägget idag.
Puss

POOLEN HELA DAGEN

Lazy days, ligger vid poolen hela dagarna. Solar och badar och lever livet hihi ;) Igår tältade vi och stack ut klockan ett, lurade några, mhihihi. Dessutom hörde vi några som skulle ner på stan och köpa knark, haha. God I love Fanny.

Update:
Inlägget skrevs i förmiddags men jag lackadepå datan för den segade, så inlägget sparades i utkast. Ska iallafall ut och bada nu och Fanny sover här inatt med (:

GREJERNA ÄR KLARA

Nu under dagen har jag Iza, Fanny och Natha fixat de sista till karnevalen som går att göra hemma. Eller ja, det enda jag har kvar är att sy ihop en sak till naveln. Nu har jag nyss ätit och Fanny och Natha lagar mat till resten av familjen. Iza drog iväg med Robin och skulle bada i Mjälen. Så inatt kanske Fanny sover här :)

VECKOREVYN NÄSTA OR WHAT?

ghjklö

KARNEVALSKLÄDER

Igår var vi då i Rataryd och fixade karnevals grejor. Och så hämtade vi paljetter och skit så vi kunde pimpa våra BHar, de kommer bli så snyggt! Igår kväll rökte vi även te, provade snusa te samt rökte bakplåtspapper. Sedan tände vi fyr på hela skiten och gick in istället. Då låg vi och lyssna på natha som berättade om tysklandsresan till klockan halv fyra på morgonen. Sen somnade vi typ. Och idag blev vi då hämtade. De är därför jag inte skrivit på ett tag.

Just de, i förrgår fiskade vi också. Vi fick inte napp, haha. Men däremot fick vi massa roliga kort. Dagarna har varit sjukt bra, så nu längtar taggar vi Rix FM på fredag och sen ljungbydagarna! Jiiha :)

ETT LITET INLÄGG ÄNDÅ

Blir ett blogginlägg nu på eftermiddagen ändå :) Vi ska iallafall ut till Iza, när vet vi inte ännu eftersom hon är ute med båten. När vi är där sen iallafall ska vi bara ut på sjön själva och snacka. Love these sunny days.

ghjkl
Men visst ser de härligt ut?

KOMMER INTE BLOGGA UNDER DAGEN

Skriver ikväll istället :) Puss

IM VAKEN!

Juste, jag har inte somnat ännu! Och bara så alla vet längtar jag sjukt mycket till Rix FM. Och när jag är där ska jag köpa detta på Gina: (haha, och ja, jag skriver detta inlägget i brist på annat att göra)

ghj

JAG GISSAR PÅ ATT JAG KOMMER SOMNA HÄR

Ja, alltså igår gjorde jag också det så. När jag hade cam på med Joffe. Så somnade jag. Haha fan vad pinsamt, tänk så såg han mig snarka och skit, hahahahaha. Och idag har han varit iväg typ så har inte kunnat fråga han. Hur kunde jag bara somna så egentligen? Det är troligtvis bara en svarthårig blondin som jag som lyckas med det.. Anyway. Nu är jag trött och ska snart sova. (Redan klockan 00:00, jag vet!) Men imorgon lär vi vara uppe hela natten lång som vanligt med Iza. Vi lär ha ganska mycket att snacka om imorgon med, med tanke på hur länge vi varit ifrån varandra. Godnatt iallafall! Om jag skulle råka somna då alltså..

jhkj

BESÖKSREKORD IDAG IGEN BITCHES!

ghjk

KÄNSLOMÄSSIG BÖG PÅ MTV

Haha, jag dör snart av skratt. "Its soooo heartbreaking that you hide your smile". Whatever, ska ut och gå nu. Jag och Natha. Helt osminkade. Haha, heartbreak osminkad offentligt? Tro mig det kan även hända en rikskändis som henne..

JAG SKA FÄRGA HÅRET I (HEMLIG) FÄRG!

Thats right, ni läste rätt! Flugan ska bli färga håret. Men i vilken färg? Ni får leva med smärtan att inte veta, haha!
rfgh

Vilken färg finns bakom hjärtanen?


MINNEN FRÅN SOMMAREN 2008 KOMMER ALDRIG FÖRSVINNA

Allt vi gjorde. Jag saknar dig verkligen Iza, vi har knappt träffats i sommar. Både du och jag vet vad det beror på. Men jag vill ändra på det, men vet inte om du också vill de. 2008 var iallafall the time of my life.

ghjk
lö
Sommaren vid sjön.. Ge mig 2008!

2 SNUBBAR I EN SOFFA, HAHA

Är det ingen mer än jag som är djupt deprimerade för det verkligen inte finns något att göra? Måste. Komma. På. Något. Att. Göra. Snart.

Ikväll ska jag iallafall ut och gå med natha. Och imorgon ut till Iza, så himla länge sedan sist! Sover där med. För på måndag ska vi ju ut till Rataryd för att fixa karnevalskläderna! Vet dock inte vad vi ska vara i karnevalen ännu, och när jag väl vet får jag ju inte berätta iheller. Men hoppas grejorna är minst lika snygga som förra året :)

ghj
På denna tid hade jag hängmage och oranget hår. Fint!

VECKANS: "LIKA SOM BÄR!"

Haha, nu lär massa mini-fjortisar hata mig, men seriöst. Johan Palm är knappast snygg. Vad är det som är så speciellt med han? Att han liknar en tjej är ju knappast positivt. Idag är jag fetedissarN alltså! Tahahaha..

ghjk

EN TRÅKIG SEG JÄVLA LÖRDAG

Idag var det tänkt att de skulle varit fest hemma hos oss. Tänkt alltså. Men så blev det självklart inte! Det var också tänkt att Iza skulle kommit. Som sagt, tänkt. Men tror ni det blev så? Självklart inte. Hennes pappa ville att hon skulle med ut med båten, så här ligger jag i min stora säng, det är ganska varmt ute. Jag hade tänkt att gå ut. Men bara för inget annat av det som va tänkt inträffade, ska inte gå ut heller inträffa!

GGGHhh
Jag just nu, osminkad och osocial!

GRATIS BIO

Skulle bli glad om ni kunde bli medlem där med mig (denfelicia) som värvare :) Då kan ni samla poäng och vinna present kort på t.ex Gina tricot, H&M, JC och vinna biobiljetter och annat.

Klicka bara på länken: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=184760
Då värvar du mig, du får dessutom 50 poäng i startpremie. I fältet där det står 'värvare' när ni ska bli medlem skriver ni in denfelicia.


Länk till gratis bios hemsida:
http://gratisbio.se
Bli medlem!


FUJIDIREKT FRAMKALLNING

Man får ju 100 foton framkallade gratis hos fujifilm, så sitter och letar upp bilder jag ska framkalla :) Usch, jag får tårar i ögonen när jag kollar på bilderna sedan i julas, när Dragon stod redo för julskyltningen. Och när han kommer galopperande i snön. Saknar han så in i helvete!

sdfgh
Denna hade jag t.ex tänkt att framkalla.


BABY I LOVE YOUR WAY, EVERY DAY

Hemma nu, fast har varit de i ett tag dåmen :) Inte mycket folk ute på stan så drog hem ganska tidigt. Vi träffade iallafall Lova och snackade lite om Rix FM. Och så träffade vi självklart Vällingbooi med! Och jag åt kanelbullar, mums! Lägger in bilder imorgon, ärtrött som ett as nu. Godnattttttt.


RSS 2.0