NU ÄR DOM HÄR

Nu är Emma och ELin här. Skriver sen :)

NU ÄR DOM HÄR

Nu är Emma och ELin här. Skriver sen :)

VAD JAG SKA GÖRA INNAN VI GÅR UT

h Käka.

h Kolla på film med Emma och Elin.

h Sminka mig.


h Fixa håret.

h Välja kläder

h Take my heels on and party all night long!


JAG ÄR HUNGRIG

Om någon ville veta. Jag kollar iallafall på my super sweet 16. Det fick mig att tänka på att jag, Natha, Elin, Emma och Iza ska hyra en lokal och ha my super sweet 75. Självklart ska vi också ha VIP. Och ni önskar att är bjudna va? Haha, i love your pain.


5 SANNINGAR OM MIG SJÄLV

harta Jag hatar mitt hår.

harta Jag har bloggat sedan december 2007.


harta Jag saknar alla nere i skåne.

harta Jag är känd som HB syrra.

harta Jag är pank.


RUN'S HOUSE MARATHON

Nu är det inte så lång tid kvar tills Emma och Elin kommer. Men vad ska jag ha på mig? Vi ska ju bara ut på stan lite. I-landsproblem.
Hursom, 6 timmar kvar tills festande! Woooooho!

INTE HELT KLART

Så, ny header blev det :) Ska fixa med fonts sen, men orkar inte nu. Ska kolla på film, ciao.

JAG HAR TAPPAT HÅRET

Mitt hår är borta, jag måste ha tappat det någonstans. Jag kan verkligen inte hitta de. Löshåret alltså. Annars hade det varit lite skumt..
Idag ska jag göra om bloggen. Sen? Fixa mig. Klockan sex ungefär kommer emma och elin hit. Då ska vi kolla skräckfilm sedan gå ut. Får hoppas att de finns någon fest iallafall. Annars ska vi ju festa imorgon med, men då kommer Iza också. Sen ska vi nog möta upp Lova med. Får iallafall hoppas att kvällen blir bra. Men innan jag kan gå ut måste jag hitta mitt löshår. Och fixa naglarna. Suck. Det kommer ta hela dagen. Stackars mig, buhuhu.

Men, fixa bloggen först av allt! Puss.

ALLA ÄLSKAR KEBABPIZZA

Jag är mätt. Emma och Elin har åkt hem. Elin har en dejt vid godsmagasinet. Jag kollar på mtv. Natha kollar också. Jag langar fete söta bilden.

vgh

GLAPPET

Kollar på glappet med syrran på VHS. Länge sedan. Kommer ni ihåg serien som gick på TV runt år 1997? Alla snackade om den. Glappet såklart.

Synd bara att jag sett den liiite för många gånger så både jag och natha sitter och säger replikerna utantill. Haha.

PACKA ÄR ABSOLUT MIN STARKA SIDA

Kolla, jag kan bara jag vill, jag har faktiskt packat färdigt helt och hållet nu. Eller inte. Jag hittar inte hälften av grejerna jag ska ha med, dessutom har jag inget att ha på mig på bussen. Ilandsproblem á la dessie? Ohja. Men det största problemet just nu är inte att hitta det som fattas, det största problemet är hur jag ska få ner allt i en väska, den är redan överfull..

1
2

SNART LÄMNAR JAG SMÅLAND SUCKERS

Har vaknat nu (no shit, jag skriver i sömnen), har ätit frukost och sånt. Det enda som är kvar är packandet som jag fortfarande inte börjat med.. Jaja, får fixa de sen då :) När det är klart, ska jag äta min pan pizza. Sen på bussen. Kanske hinner blogga innan jag sticker, annars gör jag de på bussen!

BLOGGEN ÄR OMGJORD

Ikväll ska jag packa det sista, lägga fram grejer till imorgon och äta något gott. Och spela monopol med min lillasyster, ibland lönar sig tjat, haha.
Iallafall, har gjort om bloggen idag. I princip det enda jag valt att behålla är strecken under rubriken. Tycker ni det blev lika bra som jag tyckte? Kommentera vilket ni gillade bäst..

Före (klicka för större storlek):
föreeee


UT ÅT HELVETE

Nu ska vi ut åt helvete, men med tanke på att angelstad bara är 2 km långt eller något lär vi inte komma så långt som till helvetet haha, humor :)


RSS 2.0